Siivooja

KOTISIIVOUS Helsinki

Säännöllistä kotisiivouspalvelua tyytyväisyystakuulla.
Valitse Puhtausohjelmistamme sopivin.
Helppo tilata suoraan netistä!

Kotirinki Helsinki PALVELUKSESSANNE

Siivouspalvelu helpottaa arkea ja voit itse iloita puhtaasta kodista. Kun tuntuu, että vuorokauteen tarvitaan lisää tunteja nauttiakseen töiden lisäksi perhearjesta sekä harrastuksista, tilaa Kotiringin kotisiivous. Olipa kotisi sitten Laajasalossa, Haagassa tai jossain muualla päin Helsinkiä, lähellä ovat oman alueesi paikalliset Kotirinki-yrittäjät. Helsingissä - kuten muillakin toiminta-alueillamme – kodin säännöllisestä siivouspalvelusta vastaa aina sama yrittäjä. Tiedät jo hyvissä ajoin etukäteen, milloin siivoja tulee ja että hänellä on mukanaan sovitut siivousvälineet.

Kotirinki-ketjun tuella ja monien kotisiivousten kokemuksella on siivouksille kehittynyt toimiva konsepti. Helsingin paikalliset Kotirinki-yrittäjät ovat saaneet kattavan koulutuksen, ja heidän jatkuvana tukenaan toimii keskitetty palvelukeskus. Omaan tarpeeseen sopivan säännöllisen kodin siivouspalvelun löydät Kotiringin kolmesta Puhtausohjelmasta. Kotisiivouksen ohjelmilla Helsingin Kotirinki-yrittäjät huolehtivat niin säännöllisistä kodin puhtautta ylläpitävistä siivouksista kuin lisätarpeista kuten saunan tai ikkunoiden pesusta.

Kotiringin siivouspalvelu on selkeää ja vaivatonta. Puhtausohjelmista löytyvät vaihtoehdot eri elämäntilanteisiin olipa kotisi pieni tai iso. Palvelun kulmakiviä ovat helppous, luotettavuus ja ammattitaidolla tehty työ. Asiakkaamme arvioivatkin palvelua jatkuvasti, ja reaaliaikaisen asiakastyytyväisyyden näet etusivullamme. Lisää Katso Hinta -kohtaan kotisi postinumero ja siivottava pinta-ala, jolloin näet siivousten palvelu- ja hintavaihtoehdot.

KATSO HINTA
Kaupunki
Sydänmökki
Siivooja

Koe toimiva KOTISIIVOUS

Seuraamme ja kehitämme jatkuvasti asiakas- ja yrittäjätyytyväisyyttä. Reaaliaikainen, yrittäjäkohtainen ja julkinen asiakastyytyväisyys on nähtävissä etusivullamme.

Helppo ja nopea nettitilaus

Lisää vain postinumero ja siivottava pinta-ala.

Pysyvä, tuttu siivooja

Kontaktina paikallinen Kotirinki-yrittäjä. Oman asiakassivu sisältäen tulevat palveluvuorot, viestinnän, saldon tarkistuksen, laskukoonnin ja lisäpalvelujen tilaamisen.

Turvallinen palvelu, ei pitkää sitoutumista

Luotettava kumppani -ketjun jäsen, yksi ennalta sovittu lasku, irtisanomisaika 1 kalenterikuukausi.

KATSO HINTA

Helpota arkeasi

Asiakkaanamme saat säännöllisen palvelun samalta tutulta siivoojalta. Kotiringin siivoukset on kehitetty ja konseptoitu laadukkaiksi ja selkeiksi. Näin hyödyt sopimusasiakkuudesta:

Siivousvälineet

Vaivaton palvelu

Puhtausohjelmat ovat asiantuntijoiden kehitystyön tulos. Ne ylläpitävät kodin säännöllistä siisteyttä. Siivoukset hoituvat koulutetuilta Kotirinki-yrittäjiltä automaattisesti arjen taustalla ilman erillistä varausta.

Tyytyväinen palveluntuottaja

Tyytyväiset palveluntuottajat

Kotisiivouksia tekevät valikoidut, koulutetut Kotirinki-yrittäjät, jotka saavat päivittäistä tukea palvelukeskukselta. Yrittäjistä pidetään huolta ja he saavat työstä kilpailukykyisen korvauksen. Mittaamme yrittäjien tyytyväisyyttä säännöllisesti, ja se onkin korkealla 4,5/5.

Siivousvälineet

Korkea asiakastyytyväisyys

Siivoukset hoitaa pääsääntöisesti sama, tuttu henkilö. Saat turvallisen ja vastuullisen palvelun; toimintamme on vakuutettu ja kuulumme Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Meille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Reaaliaikainen asiakastyytyväisyys on julkisesti nähtävillä etusivullamme.