Tyynysota

KOTISIIVOUS Espoo

Säännöllistä kotisiivouspalvelua tyytyväisyystakuulla.
Valitse Puhtausohjelmistamme sopivin.
Helppo tilata suoraan netistä!

Kotirinki Espoo PALVELUKSESSANNE

Kotona pitäisi pystyä keräämään voimia ja nauttimaan olostaan. Kun arkena työt ja harrastukset vaikkapa Tapiolassa, Espoonlahdessa tai Leppävaarassa painavat aikatauluillaan - tilaa Kotiringin siivouspalvelu. Kotiringin siivouksilla saat enemmän aikaa itsellesi. Niin kaikkialla Espoossa kuin muillakin toiminta-alueillamme - koulutettu ja tuttu siivooja huolehtii kodistasi työpäiväsi tai harrastustesi aikana.

Paikalliset, Espoossa toimivat, ammattitaitoiset Kotirinki-yrittäjät huolehtivat säännöllisistä kodin puhtautta ylläpitävistä siivouksista mutta myös lisätarpeista kuten saunan tai ikkunoiden pesusta. Kotirinki-ketjun tuella ja monien kotisiivousten kokemuksella on kehittynyt toimiva kotisiivouspalvelu. Omaan tarpeeseesi sopivan säännöllisen kodin siivouspalvelun löydät Kotiringin kolmesta Puhtausohjelmasta. Voit nauttia siivousten osalta arjen helppoudesta. Tiedät jo hyvissä ajoin etukäteen, milloin Kotiringin siivoja tulee siivoukseen tarvittavat välineet mukanaan.

Kotiringin siivouspalvelu onkin selkeää ja vaivatonta. Puhtausohjelmista löytyvät vaihtoehdot espoolaisten eri elämäntilanteisiin, olipa kotisi sitten pieni tai iso. Palvelun kulmakiviä ovat helppous, luotettavuus ja ammattitaidolla tehty työ. Asiakkaamme arvioivat palvelua jatkuvasti ja reaaliaikaisen asiakastyytyväisyyden näet etusivullamme. Paina Katso Hinta -painiketta. Lisäämällä kotisi postinumeron ja siivottavan pinta-alan näet siivousten palvelu- ja hintavaihtoehdot. Kotirinki-yrittäjät tarjoavat myös arvonlisäverottomasti kotisiivous- ja kotiapupalveluita ikääntyneille. Kaikki Kotiringin palvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

KATSO HINTA
Kaupunki
Sydänmökki
Siivooja

Koe toimiva KOTISIIVOUS

Seuraamme ja kehitämme jatkuvasti asiakas- ja yrittäjätyytyväisyyttä. Reaaliaikainen, yrittäjäkohtainen ja julkinen asiakastyytyväisyys on nähtävissä etusivullamme.

Helppo ja nopea nettitilaus

Lisää vain postinumero ja siivottava pinta-ala.

Pysyvä, tuttu siivooja

Kontaktina paikallinen Kotirinki-yrittäjä. Oman asiakassivu sisältäen tulevat palveluvuorot, viestinnän, saldon tarkistuksen, laskukoonnin ja lisäpalvelujen tilaamisen.

Turvallinen palvelu, ei pitkää sitoutumista

Luotettava kumppani -ketjun jäsen, yksi ennalta sovittu lasku, irtisanomisaika 1 kalenterikuukausi.

KATSO HINTA

Helpota arkeasi

Asiakkaanamme saat säännöllisen palvelun samalta tutulta siivoojalta. Kotiringin siivoukset on kehitetty ja konseptoitu laadukkaiksi ja selkeiksi. Näin hyödyt sopimusasiakkuudesta:

Siivousvälineet

Vaivaton palvelu

Puhtausohjelmat ovat asiantuntijoiden kehitystyön tulos. Ne ylläpitävät kodin säännöllistä siisteyttä. Siivoukset hoituvat koulutetuilta Kotirinki-yrittäjiltä automaattisesti arjen taustalla ilman erillistä varausta.

Tyytyväinen palveluntuottaja

Tyytyväiset palveluntuottajat

Kotisiivouksia tekevät valikoidut, koulutetut Kotirinki-yrittäjät, jotka saavat päivittäistä tukea palvelukeskukselta. Yrittäjistä pidetään huolta ja he saavat työstä kilpailukykyisen korvauksen. Mittaamme yrittäjien tyytyväisyyttä säännöllisesti, ja se onkin korkealla 4,5/5.

Siivousvälineet

Korkea asiakastyytyväisyys

Siivoukset hoitaa pääsääntöisesti sama, tuttu henkilö. Saat turvallisen ja vastuullisen palvelun; toimintamme on vakuutettu ja kuulumme Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Meille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Reaaliaikainen asiakastyytyväisyys on julkisesti nähtävillä etusivullamme.