Hoivapalvelut


Kotihoiva

  • Terveydenhuollon ammattilaisten tarjoama palvelu
  • Omaishoidon tueksi
  • Jatkuva seuranta ja raportointi
  • Mahdollistaa omassa kodissa asumisen pitempään

Mitä hoivapalvelut sisältää?

Hoivapalvelut sisältää kaikki tarvittavat avustustoimenpiteet omassa kodissa asumiseen

Kalenteri

Hoiva Ilo

Tukemaan ja turvaamaan kotona asumista pidempään


Käynnit 2 x 2h/vko
50 €/h (alv 0%)
Järjestelykulu 6 €/kerta
Lisää suosittu siivous esim.
1 x kk 122 €/kk (esim. 60m²)
Kalenteri

Hoiva Sydän

Läsnäoloa ja huolenpitoa kotiapupalvelun tukena


Käynnit 3 x 2h/vko
48 €/h (alv 0%)
Järjestelykulu 6 €/kerta
Lisää suosittu siivous esim.
1 x kk 122 €/kk (esim. 60m²)
Kalenteri

Hoiva Unelma

Sinun tai läheisesi säännölliseen huolenpitoon


Käyntikerrat sopimuksen mukaan. Useampi kerta - edullisempi tuntihinta.
Lisää suosittu siivous esim.
1 x kk 122 €/kk (esim. 60m²)

Kotihoiva on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten tarjoama palvelu, jonka avulla on mahdollista asua omassa kodissa hoivakodin tai laitoshoidon sijaan.

Kotihoivan palveluita voi täydentää virkistäytymiseen ja kodinaskareisiin keskittyvällä kotiavulla.

Kotihoivaa voi täydentää joko Kotiringin siivous- tai kotiavun palveluilla. Säännöllinen siivous on suosittu lisäpalvelu, joka ylläpitää omassa kodissa viihtymistä.

Yhden käynnin kesto on aina vähintään 2 tuntia, jolloin yrittäjä pystyy keskittymään ja antamaan aikaa käynnillä tarpeeksi. Näin kiireen tunne niin asiakkaan kuin yrittäjänkin kokemana häviää.

Tuntihinta sisältää käynneille sovitut henkilökohtaista hyvinvointia edistävät toimenpiteet ja seurannan. Jokaisella kerralla huolehditaan keittiön ja saniteettitilan siisteydestä. Järjestelykulu sisältää matkakulut palvelualueella ja työ-, välinehuolto- ja siivousaineet sekä hallintokulut.

Usein kysyttyä

Voit huoletta tilata ja testata Kotiringin palveluita. Olemme toimineet alalla yli 20 vuotta ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys, joka päivittyy nettisivuillemme reaaliajassa. Säännölliset sopimukset ovat voimassa toistaiseksi 1 kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Näet toimipistekohtaisen asiakastyytyväisyyden Palvelupisteet-sivulta.

Suosituimmat palvelut ovat säännölliset siivoukset ja arvonlisäverottomat kotiapupalvelut. Tyytyväisimmät asiakkaat ovat tilanneet palvelun, jossa käyntikertoja on vähintään 2 kertaa kuukaudessa. Elämäntilanteiden muuttuessa palveluiden sisältöä ja käyntikertojen määrää voidaan päivittää.

Helpoin ja nopein tapa on tilata palvelu sivustomme laskurin tai palvelukartoituksen täyttämisen kautta. Sivuilta näet hintatiedot ja siivouspalveluille kaikki vapaat palveluajat alueellasi. Täytä kotiapu- ja kotihoivapalveluista palvelunkartoitus sivuillamme ja sovimme palvelun aloituksesta puhelimitse. Meille saa aina myös soittaa ja tehdä tilauksen.

Voit halutessasi kertoa toiveistasi verkkosivuilla tehtävän tilauksen lisätietokentässä. Yksityiskohtia ja palvelua voi tarkentaa yhdessä Kotirinki-yrittäjän kanssa joko puhelimessa ennen ensimmäistä käyntiä tai ensimmäisellä käyntikerralla kotona.