Tukipalvelut


Kotiapu

  • Tilapäisesti tai pysyvästi alentuneen toimintakyvyn tueksi
  • Yhdessä kotisiivouksen kanssa
  • Tukemaan arkea ja hyvinvointia
  • Itselle tai läheiselle

Kotiapu - alv 0%

Kotirinki yrittäjällämme on asiakkaan toimintakykyarvion perusteella oikeus tuottaa asumisen tukipalveluita arvonlisäverottomasti.

Kalenteri

Koti Ilo

Seuraa ja tukea arjen askareisiin


Käynnit 2 x 2h/kk
44 €/h (alv 0%)
Järjestelykulu 6 €/kerta
Lisää suosittu siivous esim.
1 x kk 122 €/kk (esim. 60m²)
Kalenteri

Koti Sydän

Aktiivisuutta arkeen ja turvallisuutta kotona asumiseen


Käynnit 3 x 2h/kk
42 €/h (alv 0%)
Järjestelykulu 6 €/kerta
Lisää suosittu siivous esim.
1 x kk 122 €/kk (esim. 60m²)
Kalenteri

Koti Unelma

Läsnäoloa ja huolenpitoa sinusta ja kodistasi


Käyntikerrat sopimuksen mukaan. Useampi kerta - edullisempi tuntihinta.
Lisää suosittu siivous esim.
1 x kk 122 €/kk (esim. 60m²)

Palvelusopimuksen sisältö

Kotiapu sisältää yhden tai useamman vähintään 2 tunnin käynnin kuukaudessa. Käyntien sisältö ja kesto sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Kotiapukäynti voi sisältää mm. yhdessä ulkoilua, leivontaa ja ruoanlaittoa, teknologia-, kauppa- ja asiointiapua, yhdessäoloa ja seurustelua sekä pieniä kodinaskareita. Käynnin aikana huolehdimme myös keittiön ja saniteettitilan siisteydestä ja petivaatteiden puhtaudesta.

Kotiapua voi täydentää joko Kotiringin siivous- tai kotihoivan palveluilla. Säännöllinen siivous on suosittu lisäpalvelu, joka ylläpitää omassa kodissa viihtymistä.

Yhden käynnin kesto on aina vähintään 2 tuntia, jolloin yrittäjä pystyy keskittymään ja antamaan aikaa käynnillä tarpeeksi. Näin kiireen tunne niin asiakkaan kuin yrittäjänkin kokemana häviää.

Tuntihinta sisältää käynneillä sovitun yhteisen tekemisen ja jokaisella kerralla keittiön ja saniteettitilan siisteydestä huolehtimisen. Järjestelykulu sisältää matkakulut palvelualueella ja työ-, välinehuolto- ja siivousaineet sekä hallintokulut.

Usein kysyttyä

Voit huoletta tilata ja testata Kotiringin palveluita. Olemme toimineet alalla yli 20 vuotta ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys, joka päivittyy nettisivuillemme reaaliajassa. Säännölliset sopimukset ovat voimassa toistaiseksi 1 kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Näet toimipistekohtaisen asiakastyytyväisyyden Palvelupisteet-sivulta.

Suosituimmat palvelut ovat säännölliset siivoukset ja arvonlisäverottomat kotiapupalvelut. Tyytyväisimmät asiakkaat ovat tilanneet palvelun, jossa käyntikertoja on vähintään 2 kertaa kuukaudessa. Elämäntilanteiden muuttuessa palveluiden sisältöä ja käyntikertojen määrää voidaan päivittää.

Helpoin ja nopein tapa on tilata palvelu sivustomme laskurin tai palvelukartoituksen täyttämisen kautta. Sivuilta näet hintatiedot ja siivouspalveluille kaikki vapaat palveluajat alueellasi. Täytä kotiapu- ja kotihoivapalveluista palvelunkartoitus sivuillamme ja sovimme palvelun aloituksesta puhelimitse. Meille saa aina myös soittaa ja tehdä tilauksen.

Voit halutessasi kertoa toiveistasi verkkosivuilla tehtävän tilauksen lisätietokentässä. Yksityiskohtia ja palvelua voi tarkentaa yhdessä Kotirinki-yrittäjän kanssa joko puhelimessa ennen ensimmäistä käyntiä tai ensimmäisellä käyntikerralla kotona.