;

Kotiringin Puhtausohjelmat esittelyssä – helppoa ja vaivatonta

Kotiringin säännölliset Puhtausohjelmat ovat asiantuntijoiden kehitystyön tulos. Ne ovat suunniteltu helpottamaan asiakkaidemme arkea ja ylläpitämään kodin säännöllistä hygienia- ja siisteystasoa. Säännöllinen kotisiivous lisää hyvinvointia ja kodin viihtyisyyttä sekä vapauttaa aikaasi siivouksen osalta muuhun.

Kotiringin säännöllinen siivouspalvelu alkaa tuntiveloitteisella ensisiivouksella. Ensisiivouksen jälkeen asunnon puhtaustasoa ylläpidetään valitun Puhtausohjelman avulla.

Perusohjelma on Kotiringin suosituin siivouspalvelu

Kotiringin Perusohjelma sisältää kaksi siivouskertaa kuukaudessa – teho- ja ylläpitosiivouksen. Perusohjelma sopii parhaiten yhden, tai kahden aikuisen taloudelle. Kahdesti kuussa tehtävä siivous on suositeltu minimi kodin puhtauden ylläpitämiseen.

Plusohjelmalla enemmän aikaa perheen kesken

Plusohjelman siivoukset kolmesti kuukaudessa pitävät omakotitalon, tai pienen lapsiperheen kodin puhtaana. Säännöllinen siivous rytmittää arkea sekä auttaa ylläpitämää kodin arvoa. Tehosiivouksen lisänä kaksi ylläpitosiivousta pitää kodin siisteystason hyvänä ja vapauttaa aikaa muille kodin askareille.

Teho-ohjelma kiireisen arjen pelastukseksi

Työ- ja lapsiperhearki vievät ison osan päivästä aikaa. Teho-ohjelman neljä siivouskertaa kuukaudessa poistavat kiireisestä arjesta aikaa vievät siivoustyöt ja vapauttaa aikaa perheen kanssa yhdessäoloon ja omasta vapaa-ajasta nauttimiseen. Teho-ohjelma sopii erityisesti talouksiin, joissa on karvaisia lemmikkejä, tai pieniä lapsia. Kahdella tehosiivouksella ja kahdella ylläpitosiivouksella arki on helppoa ja huoletonta.

Kotiringin säännöllisen siivouspalvelun hinnoittelu perustuu siivottavaan pinta-alaan ja kiinteä kuukausihinta on helppo budjetoida arkeen sekä hyödyntää kotitalousvähennys heti käyttöön. Katso hinta laskurista ja valitse sopivin Kotiringin Puhtausohjelma. Tilaa osoitteesta www.kotirinki.fi.

Ota yhteyttä

Säännöllinen kotisiivous
Kotiapupalvelu
Kertapalvelu;